Dakenaudit ... voor al uw dakenzaken

Dakenaudit is een onafhankelijk adviesbureau voor platte en hellende daken.Voor dakwerken in de nieuwbouw- en renovatiesector en voor werkvoorbereiding en begeleiding alsook voor de directievoering bent u bij ons aan het goede adres.
 
Dakenaudit helpt en ondersteunt bij het inventariseren en samenstellen van meerjarenbegrotingen voor vereniging van eigenaren, woningcorporaties, beheerders, overheid en industrie, maar adviseert u ook bij renovatie of onderhoud  aan het dak van uw particuliere woning.

Het door Dakenaudit uitgevoerde onderzoek- en advieswerk omvat alle aspecten die belangrijk zijn voor de 5e gevel van uw gebouw en zijn in overleg compleet met bouwfysische- en windbelastingsberekeningen, veiligheid, milieu, waterbuffering en energiebeheer.
Tevens worden de technische aspecten zoals dakbeschot, balkenlagen, isolatie, schoorstenen, boeiboorden, installaties e.d. niet uit het oog verloren.
 
De door Dakenaudit gemaakte dakinspecties worden op een gestandaardiseerde en objectieve wijze uitgevoerd conform NEN 2767 en geven een persoonsonafhankelijke indruk van de conditie van de daken.
 
Dakenaudit steunt op ruim 45 jaar ervaring in de dakenbranche en is daarmee een betrouwbare partner voor al uw dakenzaken.